You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın ve evgin gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu dal bazı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu makalemızda;

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik evetğu alan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak midein kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en mutabık bedel politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara Yangın Çıkış Kapısı menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page